LET OP! U bezoekt nu onze oude site.

De website die u nu bezoekt is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt.

Ook functies als 'uitzending gemist' werken niet meer.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws of uitzendingen terugluisteren of -kijken, dan kunt u terecht op www.omroepede.nl

Presentatie Bea Koops

1 Emmy Chau over de expostie 'Hemel op Aarde' in Cultura Galerie
Cultura Galerie exposeert t/m 14 maart monumentale linosneden en een indrukwekkend terracottaleger van Emmy Chau. De kunstwerken met het thema 'Tussen Hemel en Aarde' vormen samen een grote installatie waarin de kunstenares haar droom vormgeeft. Een wereld vol mensfiguren. Het formaat, het ritme in het werk en de interactie tussen de verschillende kunstwerken zorgen voor een unieke tentoonstelling.
Beluister het onderwerp

2 Harry Oonk, gedicht van de Week
Beluister het onderwerp

3 Marieke van de Hazel van het Kijk en Luistermuseum over de expositie 'Beeldige Paarden'
Het Kijk en Luistermuseum in Bennekom  toont t/m 21 maart een exclusieve selectie beelden van paarden uit een Bennekomse privéverzameling. De kunstwerkjes, gemaakt van diverse materialen, zijn afkomstig uit vele landen en culturen die ieder hun eigen stijl hebben. De eigenaren van de getoonde objecten zochten vooral naar beelden die het karakter van het paard op bijzondere wijze weergeven.
Beluister het onderwerp

4 Anton Kanis over het jubileum van het Lunterens Vocaal Ensemble
Het Lunterens Vocaal Ensemble, ook wel 'LVE', is een christelijk, niet-kerkelijk gebonden, koor. Het bestaat uit ongeveer twintig gedreven zangers, die afkomstig zijn uit Lunteren en wijde omgeving. Het repertoire omvat geestelijke en wereldlijke muziek van Middeleeuwen tot heden.
Op 26 februari viert het Lunterens Vocaal Ensemble haar 40-jarige jublieum. 
Beluister het onderwerp