LET OP! U bezoekt nu onze oude site.

De website die u nu bezoekt is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt.

Ook functies als 'uitzending gemist' werken niet meer.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws of uitzendingen terugluisteren of -kijken, dan kunt u terecht op www.omroepede.nl

Presentatie Henk Gieling
 
tangoextremo1 Tanya Schaap over een eigentijdse uitvoering van de Mattheüs Passie 
Een telefonisch interview met Tanya Schaap over de Mattheüs Passie die op 8 maart in De Reehorst uitgevoerd zal worden. Jan Rot zal op eigen wijze de rol van Evangelist op zich nemen, Pearl Jozefzoon de recitatieven en aria’s en Tango Extremo (met Tanya Schaap) voegt een Latijns-Amerikaanse dimensie toe aan deze Paasvoorstelling.
 
 2 Bernd van den Bos
Telefonisch interview met Bernd van den Bos. Samen met Louis van Dijk treedt op 5 maart deze van oorsprong Edese pianist op in de Edesche Concertzaal. Ze bespelen elk een Bösendorfer vleugel.
 
3 Boaz Boele over de voortgang van het project 'Koffie en Kunst'
Telefonisch interview met Boaz Boele. Hij is is theatermaker en regisseur bij het project 'Koffie en Kunst'. Ouderen vertellen een verhaal en jongeren gaan hiermee kunstzinnig aan de slag.
Beluister het onderwerp
 
harryoonk4  Gedicht van Harry Oonk
Harry Oonk is één van de drie huisdichters die verbonden zijn aan het programma STUDIO C. Hij droeg twee gedichtenvoor uit eigen werk, die gerelateerd waren aan de elfstedentocht.