LET OP! U bezoekt nu onze oude site.

De website die u nu bezoekt is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt.

Ook functies als 'uitzending gemist' werken niet meer.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws of uitzendingen terugluisteren of -kijken, dan kunt u terecht op www.omroepede.nl

VastgoedpuntEde

Geschreven door Matthijs Hoekstra.

Op de nieuwe site www.ede.nl/vastgoedpuntede staat informatie over vastgoed in bezit van de gemeente. Ondernemers en inwoners kunnen hier terecht voor vragen en advies over panden, gronden en bedrijfs- en woonkavels binnen de gemeente Ede. Maar ook voor advies over de te doorlopen (bestemmingsplan) procedures.

Wethouder Johan Weijland: “We hebben een breed aanbod binnen ons gemeentelijk vastgoed en we nodigen iedereen uit om nieuwe initiatieven of ontwikkelingen, gemeentelijke of niet-gemeentelijke locaties te delen via VastgoedpuntEde. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan nieuwe goede initiatieven binnen Ede.”

Aanbod online beschikbaar
Sinds dinsdag kan iedereen het beschikbaar gemeentelijk vastgoed ook online bekijken. Het aanbod is verdeeld in woon- en bedrijfskavels, koop- en huurpanden, agrarische gronden en locaties die vanwege een functieverandering verder ontwikkelt kunnen worden. Meer weten of een initiatief delen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..